Goedkoop treinticket naar België boeken

Mede vanwege de ligging op korte afstand van Nederland is België erg in trek bij Nederlandse reizigers. Daarnaast zijn er veel mooie historische, sfeervolle steden in België te vinden waar je heerlijk kunt ronddwalen, eten & drinken en diverse mooie bezienswaardigheden kunt bekijken. Denk aan steden als Gent, Brugge, Antwerpen, Leuven, Mechelen of Brussel. Daarnaast heeft België op het gebied van natuur ook veel te bieden. Zo kan je heerlijk kamperen of een weekendje in een hotel overnachten in de Belgische Ardennen of even lekker uitwaaien aan de Belgische kust in steden als Knokke, Oostende of Blankenberge. Vrijwel al deze bestemmingen zijn binnen gemiddeld zo’n 3 uur reistijd te bereiken. Ideaal dus! Wil je een goedkoop treinticket naar België boeken? Dat is mogelijk. Al vanaf €21 kan je een treinkaartje naar België boeken.

Goedkoop treinticket naar Denemarken boeken
  • De nr 1 in Nederland
  • Aantrekkelijke deals
  • 24/7 service van NS
BEKIJK AANBIEDING
Goedkoop treinticket naar Denemarken boeken
  • Stedentrips per nachttrein
  • Bezoek Europese steden
  • Trein & hotel
BEKIJK AANBIEDING
Goedkoop treinticket naar Denemarken boeken
  • De nr 1 in Nederland
  • Aantrekkelijke deals
  • 24/7 service van NS
BEKIJK AANBIEDING
Goedkoop treinticket naar Denemarken boeken
  • Stedentrips per nachttrein
  • Bezoek Europese steden
  • Trein & hotel
BEKIJK AANBIEDING

Treinreis naar België

Ben je voornemens om een treinreis naar België te gaan maken? Dan is het goed om te weten dat je op verschillende manieren een treinreis naar België kunt maken. Zo kan je de grens passeren bij Roosendaal, Hazeldonk (bij Breda) of Visé (bij Maastricht). Per route kan je van een beperkt aantal treinen gebruik maken dus het is handig om voorafgaand aan je reis de mogelijkheden te verkennen. Hieronder vind je een overzicht met alle treinverbindingen naar België.

Eurostar naar België

Doorgaans is de snelste manier om per trein van Nederland naar België te reizen per Eurostar hogesnelheidstrein. Dit was tot voor kort de Thalys. Door de overname van de Thalys door Eurostar heet deze trein tegenwoordig ook de Eurostar (net als de trein naar Londen). Daarmee is de naam Thalys sinds 1 oktober 2023 verdwenen. Deze Eurostar trein vertrekt in Nederland vanuit Amsterdam CS, Schiphol en Rotterdam CS. Bij Hazeldonk, nabij Breda, gaat de trein de grens over. In België kun je uitstappen in Antwerpen CS of Brussel Zuid/Midi, het eindstation van de trein. De Eurostar naar België rijdt in de sommige gevallen door tot aan Parijs in Frankrijk of Londen. Indien Antwerpen of Brussel je eindbestemming in België is, dan is deze trein ideaal. Reis je door naar een andere plaats in België, dan kan je in Antwerpen of Brussel overstappen. Vaak zijn de aansluitingen goed. De Eurostar rijdt dagelijks 14 keer van Nederland naar België en weer terug.

De Eurostar is een hogesnelheidstrein die erg comfortabel is. Bij je treinticket zit ook een zitplaatsreservering inbegrepen. Je hebt in deze trein dus een vaste zitplaats. Diverse voorzieningen en faciliteiten zijn in de Eurostar naar België aanwezig zoals een klaptafeltje, haakje voor je jas, WiFi, bagagerek en stopcontact. Het is eventueel mogelijk een solo zitplaats, duo zitplaatsen of carré plaatsen (4 personen aan een tafeltje) te reserveren. In de trein is ook een boordbistro aanwezig waar je wat te eten en/of drinken kunt aanschaffen. Hoewel de Eurostar in Frankrijk snelheden tot over de 300 kilometer per uur bereikt, rijdt de trein in Nederland en België vaak niet harder dan maximaal 200 kilometer per uur. Dit in verband met beperkingen van het spoor, drukte op het spoor en de meerdere stops op dit traject.

InterCity Brussel

Zeker een goed alternatief voor de vaak wat duurdere Eurostar trein naar België is de InterCity Brussel. Deze trein vertrekt uit Amsterdam CS, Schiphol, Rotterdam CS en Breda maar is vaak goedkoper dan de Eurostar, zeker op kortere termijn. De trein rijdt bij Hazeldonk de grens over om vervolgens te stappen in Noorderkempen, Antwerpen CS, Antwerpen-Berchem, Mechelen, Brussels Airport – Zaventem, Brussel-Noord Brussel-Centraal en uiteindelijk Brussel-Midi/Zuid, de eindbestemming van de trein. Tot 7 dagen voor vertrek kan je goedkope treintickets voor deze trein boeken.

Voorzieningen en faciliteiten op de InterCity Brussel zijn prima hoewel wel beperkter dan die op de Eurostar. Zo is er bijvoorbeeld geen boorbistro in de trein aanwezig. Wel heb je een opklaptafeltje, stopcontact, bagagerekken, haakje om je jas op te hangen etc. WiFi is beperkt aanwezig op de InterCity Brussel. Onderweg behaalt de trein snelheden tot ongeveer 200 kilometer per uur.

Regionale trein via Roosendaal

Ook is het mogelijk om per regionale trein via Roosendaal naar België te reizen. Vanaf je vertrekstation in Nederland kan je per NS-trein naar Roosendaal reizen om daar vervolgens op de regionale trein naar Antwerpen te stappen. Deze RE trein gaat bij Essen de grens over en stopt verder nog in de plaatsen Wildert, Kalmthout, Kijkuit, Heide, Kapellen, Sint-Mariaburg, Ekeren, Antwerpen-Noorderdokken en Antwerpen-Luchtbal voordat de trein op Antwerpen-Centraal aankomt. Vooral voor reizigers vanuit Zeeland of Brabant kan deze optie interessant zijn. Je hoeft dan niet naar Rotterdam of Breda te reizen om daar op de InterCity Brussel te stappen. Dit kan tijd schelen.

Regionale trein via Maastricht (Visé)

Reis je vanuit Limburg of oostelijk Brabant met de trein naar België? Dan kan je ook via Maastricht naar België reizen. Per NS-trein kan je eerst naar Maastricht reizen om aldaar op de regionale trein naar Luik te stappen. In Luik kan je per InterCity, InterCityExpress (ICE) of regionale trein verder reizen naar je eindbestemming in België. Op deze manier hoef je niet helemaal om te reizen via Breda, Schiphol of Rotterdam.

Aanbieders van treinkaartjes naar België

Online kan je tegenwoordig op verschillende websites je treinticket naar België boeken. Het aantal aanbieders van treintickets naar België is behoorlijk groot. Zo kan je een treinticket naar België boeken via NSInternational, de Deutsche Bahn (DB) of via de NMBS (Belgische spoorwegen). Maar, welke aanbieder van treinkaartjes naar België is nu eigenlijk het goedkoopst? De prijsverschillen tussen aanbieders van treinkaartjes naar België zijn vaak niet groot. Soms scheelt het enkele Euro’s. Onze voorkeur gaat uit naar NSInternational. Zij hebben een overzichtelijke website waar je snel en eenvoudig kunt boeken op een veilige manier. Het annuleren of wijzigen van treintickets verloopt daar erg soepel en doorgaans is ook de service vrij goed evenals het contact met de helpdesk. Hieronder een overzicht van populaire aanbieders van treinkaartjes naar België.


AANBIEDER OMSCHRIJVING WAARDERING ZOEK AANBIEDING
NSInternational
De nr 1 in Nederland.
Handige prijsoverzichten en gebruiksvriendelijke site.
Snel en eenvoudig online boeken.
4.6 / 5
Deutsche Bahn (DB)
Website van de Duitse spoorwegen.
Snelle en praktische website.
Zeer veel bestemmingen.
4.2 / 5
Omio
Duitse online reisvergelijkings- en boekingswebsite.
Betalen met Visa, MasterCard of PayPal.
Alleen internationale helpdesk.
4.1 / 5
Trainline
Internationale vergelijkingssite.
Betalen met Visa, MasterCard of PayPal.
Handig voor treintickets in Groot-Brittannië.
4.0 / 5
NMBS
Website van de Belgische spoorwegen.
Redelijk overzichtelijke website.
Eenvoudig betalen.
3.6 / 5

Ervaringen met boeken

Uit onze eigen ervaringen met onder ander NSInternational, Deutsche Bahn, Trainline, Omio, SBB (Zwitserse spoorwegen), NMBS (Belgische spoorwegen) en Treinreiswinkel kunnen we concluderen dat NSInternational het meest klantgericht is. Ook kan je in het Nederlands met ze communiceren. Zowel het boeken als wijzigen en annuleren van treintickets verloopt doorgaans erg soepel via de website van NSInternational. Je krijgt bij annuleren (mits je er rechts op heb) snel je geld teruggestort op je rekening. Bij andere aanbieders van treinkaartjes kan dit aanzienlijk langer duren en verloopt ook het contact vaak stroever. Zeker bij internationale aanbieders van treintickets.

Tips voor een goedkoop treinticket naar België

Als je een goedkoop treinticket naar België wilt boeken, is dat zeker mogelijk. Het boeken van een treinkaartje naar België werkt alleen wel anders dan het boeken van een treinkaartje binnen Nederland. Prijzen van treintickets naar België zijn namelijk variabel en liggen dus niet vast (hoewel er enkele uitzonderingen zijn). De prijs van een treinticket naar België wordt bepaalt door verschillende factoren. Om je een handje op weg te helpen hebben we een aantal handige tips om een goedkoop treinticket naar België te boeken voor je op een rijtje gezet. Als je met deze tips rekening houdt, dan is de kans groot dat je een goedkoop treinticket naar België kunt boeken.

  1. Boek op tijd
    Het is dé gouden tip: Boek je treinticket op tijd. Hierdoor kan je het meest op je treinticket besparen. Je maakt de grootste kans op een goedkoop treinticket naar België wanneer je op tijd boekt. Aangezien de prijs van internationale treintickets naar België variabel is en oploopt naarmate de vertrekdatum dichterbij komt, is het van belang om op tijd te boeken. Treintickets voor de Eurostar naar België kan je doorgaans 120 dagen voor reisdatum al boeken. Boek je 90 tot 120 dagen voor vertrek, dan is de kans groot dat je een erg goedkoop treinticket naar België kunt boeken. Wacht je langer met boeken, dan zal de prijs flink oplopen.

    Reis je liever met de InterCity Brussel naar België? Dan hoef je minder snel te boeken. Tot 7 dagen voor vertrek kan je dan nog een goedkoop Early Bird vroegboektarief aanschaffen. Binnen 7 dagen voor vertrek betaal je wel een stuk meer voor je ticket. Reis je per regionale trein? Deze prijzen zijn niet variabel en op elk moment dezelfde prijs.
  1. Probeer drukke reisdagen te vermijden
    Ben je voornemens om per Eurostar naar België te reizen? De kans op een goedkoop treinticket naar België is het grootst als je op niet al te drukke reisdagen reis (en vroeg boekt). In weekenden en vakanties (herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie, paasvakantie etc) reizen er veel mensen waardoor de kans op een voordelig treinticket kleiner is. Vraag en aanbod bepalen grotendeels de prijs van een treinkaartje naar voor de Eurostar naar België. Er zijn verschillende prijzen (of staffels) voor treintickets beschikbaar. Wanneer de goedkoopste treintickets Mid-flex tarief en het Semi-Flex tarief van de goedkoopste staffel zijn uitverkocht, dan kan je de tickets van de tweede, duurdere staffel boeken. Vaak zijn die €10 tot €15 duurder dan de treintickets van de 1e staffel. Is de tweede staffel uitverkocht, dan kan je tickets uit de duurdere 3e staffel kopen. De prijs is dan weer €10 tot €20 opgelopen. Dit proces gaat door tot je de volprijs (Flexprijs) betaalt! Omdat veel mensen reizen in het weekend en in vakantieperiodes, zijn de goedkoopste treintickets op die dagen snel uitverkocht. De duurdere treintickets blijven dus over. Is het enigszins mogelijk om de weekenden en top-drukke dagen te ontwijken, dan kan je veel geld besparen op je treinticket en kan je vaak toch nog een goedkoop treinticket naar België boeken.

    Reis per met de InterCity Brussel, dan geldt dit niet aangezien je tot 7 dagen voor vertrek daar altijd nog een Early Bird aanbiedingstarief kunt boeken.
  1. Pak een trein eerder of later
    Per Eurostar treinverbinding kan de prijs van een treinticket naar België ook verschillend zijn. Zo is een Eurostar trein die op een druk en populair tijdstip vertrekt bijvoorbeeld vaak duurder dan een treinverbinding eerder of later. De goedkoopste tickets op de populairste treinverbindingen naar België zijn soms snel uitverkocht. Kan je eerder of later vertrekken, dan kan je dit een hoop geld schelen. Probeer daarom altijd na te gaan of een eerder of latere treinverbinding voor jou haalbaar is.
  1. Neem een andere treinverbinding
    Is er op de treinverbinding van jouw voorkeur geen voordelig treinticket meer beschikbaar? Probeer dan met andere treinen te reizen. Kom je op Eurostar treinen geen voordelige treintickets naar België meer tegen? Probeer dan ook eens alternatieve treinverbindingen naar België zoals de InterCity Brussel of regionale trein via Roosendaal. Vaak scheelt dit behoorlijk wat geld en lukt het je op deze manier alsnog om een goedkoop treinkaartje naar België te boeken.
  1. Aansluitticket Eurostar
    Reis je met de Eurostar trein naar België maar reis je eerst vanuit een andere plaats per trein naar het opstapstation van de Eurostar? Voor €9 in de 2e klasse en voor €15 in de eerste klasse kan je dan een aansluitticket voor de Eurostar bijboeken. Zo reis je bijvoorbeeld voor slecht €9 van Groningen naar Schiphol om daar op de Eurostar te stappen. Het boekingssysteem geeft zelf aan of het aansluitingsticket of eenregulier ticket (met eventueele voordeelurenkorting etc.) voor jou het voordeligst is.

Korting op de trein naar België

Wil je met korting op de trein naar België wilt reizen, dan hebben we goed nieuws voor je. Dat is mogelijk. Je kunt zelfs op verschillende manieren met korting op de trein naar België reizen. Hieronder hebben we alle mogelijke kortingen voor trein naar België voor je op een rijtje gezet:

  1. Vroegboekkorting

    Veruit de meeste korting op de trein naar België kun je krijgen wanneer je op tijd je treinticket boekt. Dit geldt vooral indien je (deels) met de Eurostar naar België wilt gaan reizen. De Eurostar is al 120 dagen voor reisdatum te boeken. Ben je er vroeg bij, bijvoorbeeld 90 tot 120 dagen voor vertrek, dan is de kans erg groot dat je een goedkoop treinticket naar België kunt boeken. Wacht je langer, dan zal de prijs aanzienlijk oplopen (tot ongeveer 2,5 zo hoog). Bij vroeg boeken kan je namelijk voor het vroegboek kortingstarief Non-flex tarief of het op één na goedkoopste Mid-flex tarief nog boeken. Als je lang wacht zijn deze tarieven vaak al uitverkocht en blijven duurdere prijzen over. Door vroeg te boeken maak je dus de grootste kans om een goedkoop treinticket naar België.

    Reis je per IncterCity Brussel naar België? Dan is het zorg om minimaal 7 dagen voor vertrek je treinticket naar België te boeken als je korting op de trein naar België wilt krijgen. Het Early Bird week-of weekend tarief is dan namelijk nog te boeken. Boek je binnen 7 dgen voorreisdatum? Dan betaal je een stuk meer voor je ticket.

  2. Leeftijdskorting

    Ook bestaat er leeftijdskorting op de trein naar België. Voor senioren (60+), jongeren (t/m 27 jaar) en kinderen (t/m 11 jaar) is er in sommige gevallen een korting op de trein naar België van toepassing.

    Korting voor kinderen
    Kinderen van 11 jaar of jonger die met een (groot)ouder meereizen kunnen een sterk gereduceerd treinticket voor de Eurostar naar België boeken. Ze hebben daarbij een eigen zitplaats. Kinderen jonger dan 4 jaar mogen gratis meer op de trein naar België maar zonder eigen zitplaats.

    Op de overige treinen naar België (IC en RE) kunnen kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 mee obv een Railrunner ticket van €2,50 per kind per enkele reis.

    Korting voor jongeren
    Voor jongeren is er alleen korting van toepassing indien ze met de Eurostar naar België reizen. Let wel, dit kortingstarief is duurder dan de voordeligste vroegboektarieven Non-flex tarief en Mid-flex tarief.

    Korting voor senioren
    Voor senioren is er ook alleen korting van toepassing indien ze met de Eurostar naar België reizen. Let wel, ook dit kortingstarief is duurder dan de voordeligste vroegboektarieven Non-flex tarief en Mid-flex tarief.

  3. Voordeelurenkorting

    Met je voordeelurenpas kan je ook met korting op de trein naar België reizen? Er is echter wel een grote “maar”. De voordeelurenkorting is echter alleen van toepassing als je tijdens de daluren reist en het tarief is alleen geldig op het Full-flex tarief, niet op het Mid-flex tarief of Non-flex tarief. Dit zijn immers al kortingstarieven. Er wordt met je voordeeluren pas geen korting op korting gegeven.

  4. Railpluskorting

    Ook Railplus korting op de trein naar België is mogelijk. De korting is echter zeer gering en alleen van toepassing op de IC en RE treinen naar België en dan op het Full-flex tarief, niet op het Mid-flex tarief of Non-flex tarief.

  5. Overige kortingen

    Er bestaan ook nog andere kortingen op de trein naar België. Deze kortingen zijn alleen van toepassing op specifieke reizigers zoals bijvoorbeeld mindervaliden (rolstoel afhankelijken, blinde personen etc.) en begeleiders. Voor kortingen kunnen zij zich tot de NS wenden.

Vergelijk de prijs van treintickets naar België

Er zijn behoorlijk wat boekingswebsites voor het boeken van treintickets naar België. Waar kan je nu eigenlijk het beste een goedkoop treinticket naar België boeken? Tegenwoordig zijn er behoorlijk wat aanbieders van treintickets naar België. De prijzen op de websites van de meeste aanbieders liggen redelijk op gelijk niveau. Er zijn voornamelijk verschillen in de manieren waarop je kunt betalen, de overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van de websites. Ook verschilt de klantenservice van de aanbieders. Zo kan je niet bij alle aanbieders met iDEAL betalen maar soms alleen met creditcard, PayPal of andere minder voorkomende betaalmogelijkheden. Ook is de klantenservice van sommige aanbieders alleen online te bereiken per chat en/of e-mail. Reactie tijden kunnen daardoor flink oplopen. Ook is de service soms alleen in het Engels te contacteren.

Daarom is het handig voordat je een stedentrip België (citytrip België) of treinreis naar België gaat boeken om eerst na te gaan hoe je kunt betalen en of je in het Nederlands wilt communiceren indien nodig. Voor veruit de meeste reizen kan je daarom toch het beste bij NSInternational terecht. Vergelijk de prijs van treintickets naar België natuurlijk ook nog even.

Trein en fiets naar België

Indien je voornamens bent om per de trein en fiets naar België te reizen hebben we goed nieuws voor je. Dat is goed mogelijk, zelfs steeds beter. Het ondernemen van een fietsvakantie België waarbij je je fiets wilt meenemen in de trein naar België is steeds makkelijker. Tegenwoordig kun je vrij gemakkelijk je fiets meenemen op InterCity treinen (IC) en regionale treinen richting België en RE). Wel heb je voor alle treinen ook een fietsticket nodig. Één fietsticket vanaf je opstaphalte in Nederland tot je eindhalte in België volstaat echter. Je kunt bijvoorbeeld in een keer je fietsticket boeken vanaf Haarlem tot aan Brugge.

Het meenemen van je fiets op de Eurostar trein naar België is echter andere koek. Hiervoor zijn bepaalde restricties van toepassing. Zo moet je het voorwiel en achterwiel van je fiets demonteren en een fietshoes (135x85x30 cm) over de je fiets doen zodat je fiets als bagage wordt meegenomen. Ook moet je minmaal 30 minuten voor vertrek van de Eurostar op het perron aanwezig zijn.
Reis je met een vouwfiets? Dan kan je die simpelweg als bagage meenemen (ingeklapt) op vrijwel elke trein (maximale afmetingen 75x53x30 cm in Eurostar) zonder dat er een reservering of fietsticket voor nodig is. Voor het meenemen van een tandem of fietskar op de trein naar België gelden weer aparte regels.

Via de servicedesk van NSInternational of via specialistische reisbureaus zoals Treinreiswinkel.nl kan je de reis voor jou en je fiets boeken.

België reisinformatie

Buurland België is een erg populaire bestemming onder Nederlanders. Vooral een stedentrip naar België per trein maar ook korte vakantie naar de Ardennen of Vlaamse kust zijn erg geliefd. Tegenwoordig winnen ook de Belgische kerstmarkten flink aan populariteit. Mede vanwege de ligging nabij Nederland, zodat je dus prima per trein naar België kunt reizen, is het land zo in trek.
Reis je met de trein in België, dan kun je gebruik maken van treinen van de Nationale spoorwegmaatschappij NMBS. Ook rijden er internationale treinen door België zoals de ICE (van de DB, de Deutsche Bahn), de TGV (Franse spoorwegen) en de Eurostar (samenwerkingsverband). Tegenwoordig kan je ook per nachttrein naar België reizen vanauit diverse landen in de EU.

Een goede voorbereiding voordat je op reis gaar naar België is erg aan te raden. Zo kom je niet voor onaangename verassingen te staan. We hebben de belangrijkste België reisinformatie en wetenswaardigheden over België voor je op een rijtje gezet.

LandBelgië
Officiele talenNederlands, Frans, Duits
ValutaEuro (€)
Tijdsverschil met NL/BEGeen
KlimaatGematigd zeeklimaat
Beste reistijdZomervakantie: jul/aug – Citytrip: voorjaar/najaar/zomer
Populaire stedenAntwerpen, Brussel, Brugge, Gent, Leuven, Mechelen en Ieper
Nationale spoorwegmaatschappijNMBS (Belgische spoorwegen)
TreinenIC, ICE, Eurostar, TGV, NightJet, RE.
Openbaarvervoer in BelgiëTrein, metro, tram en bus
Belangrijke treinstations Brussel Midi/Zuid, Antwerpen Centraal, Gent St Pieters en Luik.

Veelgestelde vragen over een goedkoop treinticket naar België

Wat kost een treinticket naar België?

Al vanaf €21 koop je een treinkaartje naar België vanuit Nederland. Let erop dat de prijs van een treinticket naar België niet vastligt maar variabel is en dus kan oplopen. Er zijn ook nog diverse andere aanbieders van treinkaartjes naar België. Je vindt ze hier allemaal.

Waar boek je een goedkoop treinticket naar België?

Via NSInternational kan je snel, eenvoudig en goedkoop je treinticket naar België boeken. Er zijn echter nog een aantal andere aanbieders van treinkaartjes naar België. Bekijk ze allemaal.

Hoe kan je per trein naar België reizen?

Een treinreis naar België kan je overdag maken per Eurostar, InterCity Brussel of regionale trein (via Roosendaal of Maastricht).

Hoelang duurt een treinreis naar België?

De reisduur van een treinreis naar België hangt af van het treinstation waar je jouw reis begint maar ook het type trein waarmee je reist. De gemiddelde reisduur van de trein naar België bedraagt 2,5 uur.

Wat moet je doen als je je trein naar België mist?

Mis je door vertraging van je trein de aansluitende trein naar België? Dan mag je volgens Europese wetgeving de eerstvolgende trein nemen. Het is wel raadzaam om je tot het personeel in de trein die vertraging heeft of aan het loket waar je overstapt te wenden om dit op je ticket te laten optekenen. Mis je duur je eigen schuld je trein naar België? Dan zal je een nieuw treinticket moeten kopen of je ticket moeten laten omboeken indien mogelijk.

Waar kan je opstappen als je een treinreis naar België wilt gaan maken?

De Eurostar richting België vertrekt vanuit Amsterdam CS, Schiphol en Rotterdam CS. De Intercity Brussel stopt ook nog op Breda Centraal.

Je kunt je treinticket naar België boeken vanaf de volgende treinstations in Nederland: ‘s-Hertogenbosch, Alkmaar, Almelo, Almere Buiten, Almere Centrum, Almere Muziekwijk, Almere Oostvaarders, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amersfoort Schothorst, Amstel, Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Centraal, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam RAI, Amsterdam Science Park, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Anna Paulowna, Apeldoorn, Appingedam, Arnhem Centraal, Arnhem Presikhaaf, Arnhem Velperpoort, Assen, Baarn, Barendrecht, Barneveld Centrum, Barneveld Noord, Beesd, Belfeld, Best, Beverwijk, Bilthoven, Blerick, Bloemendaal, Bodegraven, Boxmeer, Boxtel, Breda, Buitenpost, Bunde, Bussum Zuid, Capelle Schollevaar, Castricum, Chevremont, Coevorden, Cuijk, Culemborg, Dalen, Dalfsen, De Vink, Deventer, Deventer Colmschate, Didam, Dieren, Diemen, Diemen Zuid, Dieren, Dodewaard, Dordrecht, Dordrecht Stadspolders, Dordrecht Zuid, Driebergen-Zeist, Driehuis, Dronryp, Duivendrecht, Duiven, Echt, Ede Centrum, Ede-Wageningen, Eijsden, Eindhoven, Eindhoven Strijp-S, Eindhoven Beukenlaan, Eindhoven Stadion, Elst, Emmen, Emmen Zuid, Enkhuizen, Enschede, Enschede Drienerlo, Ermelo, Etten-Leur, Eygelshoven Markt, Eygelshoven Centrum, Franeker, Gaanderen, Geldermalsen, Geldrop, Geleen Oost, Geleen Lutterade, Gilze-Rijen, Glimmen, Goes, Gorinchem, Gouda, Gouda Goverwelle, Gramsbergen, Grathem, ‘s-Gravenhage Centraal, ‘s-Gravenhage Hollands Spoor, ‘s-Gravenhage Laan van NOI, ‘s-Gravenhage Moerwijk, ‘s-Gravenhage Ypenburg, Groningen, Groningen Europapark, Grou-Jirnsum, Haarlem,, Haarlem Spaarnwoude, Halfweg-Zwanenburg, Harderwijk, Hardinxveld-Giessendam, Harlingen, Harlingen Haven, Harlingen Haven, Heemskerk, Heemstede-Aerdenhout, Heemstede-Aerdenhout, Heerenveen, Heerenveen IJsstadion, Heerhugowaard, Heerlen, Heerlen de Kissel, Heerlen Woonboulevard, Heeze, Heiloo, Helmond, Helmond Brouwhuis, Helmond ‘t Hout, Helmond Brandevoort, Hemmen-Dodewaard, Hengelo, Hengelo Gezondheidspark, ‘s-Hertogenbosch Oost, ‘s-Hertogenbosch, Hillegom, Hilversum, Hilversum Media Park, Hilversum Sportpark, Hindeloopen, Hoek van Holland Haven, Hoek van Holland Strand, Hoevelaken, Hollandsche Rading, Holten, Hoofddorp, Hoogeveen, Hoogezand-Sappemeer, Hoogkarspel, Hoorn, Hoorn Kersenboogerd, Horst-Sevenum, Houten, Houten Castellum, Hurdegaryp, ‘t Harde, IJlst, IJmuiden, IJmuiden aan Zee, Kampen, Kapelle-Biezelinge, Kerkrade Centrum, Kerkrade West, Klimmen-Ransdaal, Klarenbeek, Koudum-Molkwerum, Krabbendijke, Kropswolde, Kruiningen-Yerseke, Lage Zwaluwe, Lamswaarde, Landgraaf, Landsmeer, Langweer, Leeuwarden, Leeuwarden Camminghaburen, Leeuwarden Achter de Hoven, Leiden Centraal, Leiden Lammenschans, Lelystad Centrum, Lelystad Zuid, Lichtenvoorde-Groenlo, Lochem, Loppersum, Maarheeze, Maarssen, Maarssenbroek, Maassluis, Maassluis West, Maastricht, Maastricht Noord, Mantgum, Mariënberg, Meerssen, Meppel, Middelburg, Mook Molenhoek, Naarden-Bussum, Nieuw Amsterdam, Nieuw Vennep, Nieuwerkerk a/d IJssel, Nijkerk, Nijmegen, Nijmegen Dukenburg, Nijmegen Heyendaal, Nijverdal, Nunspeet, Obdam, Oisterwijk, Oldenzaal, Olst, Ommen, Oosterbeek, Opheusden, Oss, Oss West, Oudenbosch, Overveen, Purmerend, Purmerend Overwhere, Purmerend Weidevenne, Putten, Ravenstein, Reuver, Rheden, Rhenen, Rijssen, Rilland-Bath, Roermond, Rotterdam Alexander, Rotterdam Bergweg, Rotterdam Blaak, Rotterdam Centraal, Rotterdam Lombardijen, Rotterdam Noord, Rotterdam Stadion, Rotterdam Zuid, Santpoort Noord, Santpoort Zuid, Sassenheim, Sauwerd, Schagen, Scheemda, Schiedam Centrum, Schiedam Nieuwland, Schin op Geul, Schiphol Airport, Schothorst, Schiedam Centrum, Sittard, Sneek, Soest, Soest Zuid, Spaubeek, Stavoren, Stedum, Steenwijk, Stiens, Swalmen, Tegelen, Terborg, Tiel, Tilburg, Tilburg Reeshof, Twello, Uitgeest, Uithuizen, Uithuizermeeden, Utrecht Centraal, Utrecht Leidsche Rijn, Utrecht Overvecht, Utrecht Terwijde, Utrecht Vaartsche Rijn, Valkenburg, Varsseveld, Veendam, Veenendaal Centrum, Veenendaal West, Velp, Venlo, Venray, Vleuten, Vlissingen, Vlissingen Souburg, Voorburg, Voorhout, Voorschoten, Voorst-Empe, Vorden, Vught, Waddinxveen, Waddinxveen Noord, Weener, Weert, Weesp, Wierden, Wijchen, Wijhe, Winschoten, Winsum, Winterswijk, Wolvega, Workum, Wormerveer, Zaandam, Zaandam Kogerveld, Zaandijk Zaanse Schans, Zaltbommel, Zandvoort aan Zee, Zetten-Andelst, Zevenaar, Zevenbergen, Zoetermeer, Zoetermeer Oost, Zuidhorn, Zutphen, Zwaagwesteinde en Zwolle.